One in Motion App

Binnen onze studio maken we gebruik van een hulpmiddel om alle zaken te regelen. We noemen dit hulpmiddel gemakshalve de One in Motion App maar deze app is geen app die je kan downloaden in de app store van je telefoon. De One in Motion app is een website, en daar maak je een snelkoppeling van op je telefoon, zodat als je je wil aanmelden/afmelden of lessen wil kopen, je heel gemakkelijk de app kan openen op je telefoon.  Hieronder zie je de uitleg om met de App in jouw Iphone, je Android phone of op een reguliere computer te werken. Als je je wil aanmelden voor deze app, stuur dan even een mailtje naar info@oneinmotion.nl. Dan helpen wij je vooruit door voor jou een account aan te maken.

Iphone & Ipad

Op iOS (iPhone) via Safari kun je de app opslaan in 3 klikken. Je kunt de app opslaan door het op het beginscherm te zetten.

  1. Open Safari op je telefoon.
  2. Ga naar deze link of vul deze in in je browser: https://oneinmotion.trainin.app (typ dit zelf in of kopieer de link hiernaast!)
  3. Klik vervolgens onderaan op het icoontje met het pijltje omhoog, daar waar het witte ballonnetje ook staat.
  4. Vervolgens klik je op ‘Zet op beginscherm’.
  5. Vervolgens kun je de app toevoegen aan je beginscherm, en daar zal je de app ook terugvinden.

Android

Op Android kan de app met één knop worden geïnstalleerd, omdat Android de app herkent. Je kan de app op Android het beste openen in 2 browsers: standaard mobiele browser of Chrome op de telefoon. 

  1. Open Google Chrome op je telefoon.
  2. Ga naar deze link of vul deze in in je browser: https://oneinmotion.trainin.app (typ dit zelf in of kopieer de link hiernaast!)
  3. Dan krijg je net als in het screenshot hiernaast, onderin een knop ‘Installeer app’. Klik hierop.
  4. Je vind de app vervolgens terug binnen je Apps

LET OP!: Wanneer je bijv Firefox gebruikt of de link opent vanuit de mail dan zit je in een andere browser (buiten Android om) en dan wordt het niet herkend.

Computer

Op een normale PC of laptop kun je ook met de One in Motion app werken want zoals hierboven al geschreven, is het ook een website.

Ga in je browser (Chrome, Safari, Edge of Firefox) naar https://oneinmotion.trainin.app. Daar kun je je met je gebruikersnaam aanmelden en indien je je wachtwoord bent vergeten ook een nieuw wachtwoord aanvragen.