Dance & Workout aanbod

Dance

Dance all Styles 25+ (instap) (ma 20.00 u.)

In deze les leer je van diverse dansstijlen een choreografie aan. Dit kan zijn burlesque, bachata, hiphop, show en nog veel meer. In overleg kunnen we deze choreografie dan filmen als herinnering. Danservaring is niet nodig, onze instructrice leert je alle basisvaardigheden.

 

Dance all styles 25+ (gevorderden) (don 20.00 u.)

In de les leer je van diverse dansstijlen een choreografie aan. Dit kan zijn burlesque, bachata, hiphop, show en nog veel meer. In overleg kunnen we deze choreografie dan aansluitend filmen als herinnering. Bij deze groep ligt het tempo hoger als in de All Styles 25+ instap groep. Deze les is geschikt voor mensen met enige dans ervaring of als doorstroom vanuit de All Styles 25+ instap groep.


One in Motion Dance Team

Het showteam van One in Motion.

In deze groep ligt het niveau een stap hoger dan in de andere dansgroepen.

Deze groep traint hard voor optredens en shows.

Ook in deze les komen diverse dansstijlen aan bod.

Workout

Barbell Motion (ma 19.00 u. & zat 10.00 u.)

In deze full body workout maak je gebruik van een barbell en diverse gewichten. Je bepaalt zelf hoeveel kg je op je barbell doet. Onze instructrice zal je hierbij adviseren. Zo train je alle belangrijke spiergroepen op lekkere muziek.

 

Beats (din 19.30 u., woe 09.00 u. & don 19.30 u.)

Beats is een full body workout, waarin cardio training, conditie training en krachttraining gecombineerd worden met op yoga en pilates geïnspireerde bewegingen. We gebruiken hierbij ripstix; dit zijn verzwaarde drumsticks die speciaal ontwikkeld zijn voor deze workout. Beats maakt drummen op muziek een geweldig leuke en energieke workout.

  

Steps (din 09.00 u. & do 19.00 u.)

Steps is een swingende en uitdagende workout! Je leert diverse combinaties, die samengesteld gaan worden tot een leuke choreografie. Deze wordt op het einde van de les op knallende muziek een aantal keren uitgevoerd. Dit is het conditionele deel, de laatste 20 minuten wordt er aandacht besteed aan het trainen van bepaalde spiergroepen. Dit kan door met behulp van je eigen lichaamsgewicht of diverse hulpmiddelen.

 

Small group motion  (di 19.00 u., woe 09.30 u. & vrij 09.00 u.)

In een circuitvorm werk je aan zowel conditie als kracht. Je wisselt een periode van hoge intensiteit training af met een korte rustperiode. Iedereen kan en mag dit op zijn/haar eigen niveau uitvoeren. We maken gebruik van diverse hulpmiddelen, zoals bijv een kettlebell of een gewichtzak, maar er worden ook oefeningen gedaan met eigen lichaamsgewicht. Iedere maand wordt een andere workout samengesteld. 

 

BootChamps  (woe 19.30 u. & zon 09.30 u.)

Voor de mensen die zichzelf nog verder willen uitdagen dan in de Small group Motion, hebben we de BootChamps! In de les mag je je eigen grens gaan verleggen. In deze workout worden diverse conditionele- en krachtoefeningen uitgevoerd. 

Heerlijk outdoor trainen!

 

Obstacle Warrior Training (ma 19.30 u.)

Een les om als groep te trainen voor Obtacle Runs. Voornamelijk gericht op conditie training, maar ook zeker krachttraining.

Deze les is outdoor.

 

Dance & Workout

ZuMotion (din 10.00 u., woe 19.00 u. & zat 09.00 u.)

ZuMotion is een dans workout  op diverse muziekstijlen. Salsa, merengue, bachata, maar ook hedendaagse vormen van popmuziek komen voorbij. Het allerbelangrijkste is plezier hebben en samen genieten van dansen. Danservaring is absoluut niet nodig!

 

ZuMotion Gold (woe 10.30 u.)

ZuMotion Gold is een laagdrempelige les voor iedereen van 60 jaar tot 100+.

Lekker swingen op de hits van vroeger. De pasjes zijn eenvoudig, dus danservaring is niet nodig!

Dans, maak plezier, leer nieuwe mensen en geniet!