Tarieven reguliere groepslessen *

Proeflessen

Wil je eens kennismaken met One in Motion? Met een gratis strippenkaart kun je als kennismaking zonder verdere verplichtingen deelnemen aan 2 lessen van eigen keuze. Klik hier, stuur een mailtje naar Petra & Daisy en het wordt voor je geregeld.

Bedrijfsfitness

One in Motion is aangesloten bij de community van Bedrijfsfitness Nederland. Het voordeel voor jou als sporter wordt mogelijk gecreëerd door je werkgever. Een sporter kan door deze regeling goedkoper sporten. Voor meer informatie kun je terecht bij je werkgever en neem je contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Abonnementen

1 in Motion - € 27,- per maand

Dit abonnement geeft het recht om 1 groepsles per week te volgen. In het geval je die les hebt moeten missen, mag je deze les inhalen door in een van de 2 daaropvolgende weken een extra les naar keuze te volgen.

 

2 in Motion - € 40,- per maand

Dit abonnement geeft het recht om 2 groepslessen per week te volgen. In het geval je die les(sen) hebt moeten missen, mag je deze les(sen) inhalen door in een van de 2 daaropvolgende weken extra les(sen) naar keuze te volgen.

 

All-in Motion - € 48,- per maand

Dit abonnement geeft het recht om zoveel groepslessen per week te volgen als je zelf wilt en met volle teugen te genieten van het brede scala aan dans- en workout lessen dat One in Motion te bieden heeft. 

 

 

Strippenkaart

Motion 5 en Motion 10 geven je respectievelijk 5 en 10 credits om deel te nemen aan een groepsles naar keuze. De aangekochte credits blijven 12 maanden geldig, dus als je even wat minder komt sporten, hoef je je geen zorgen te maken dat de geldigheid snel afloopt.

 

Motion 5  € 43,-

Motion 10 € 80,-


  • Inschrijfkosten zijn € 10,- eenmalig
  • Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar (opzegtermijn 1 maand)
  • Abonnementen op basis van automatische incasso.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW